Espai de Cultura responsable 2021

 

🔴 La biblioteca Torres de l’Aldea ha rebut del Departament de Cultura el distintiu com a Espai de Cultura responsable
Aquest distintiu té com a objectiu donar seguretat al públic i prestigi als espais i equipaments culturals. Aquest reconeixement és un element important que mostra la implicació del sector cultural amb els principis bàsics de la nostra societat com la salut, la inclusió, la pluralitat, el respecte o la llibertat.
Aquest element remarca el compromís assolit per part de l'Ajuntament per prevaldre el caràcter essencial que té la cultura en la societat i assolir un alt nivell d'excel·lència. Així doncs, la cultura en aquest equipament té el compromís de preservar la salut i vetllar per una cultura inclusiva, sostenible i accessible.
Amb aquest reconeixement la Biblioteca Torres de l’Aldea compleix amb les condicions exigides en el Decret Llei 44/2020, de 17 de novembre. ( https://bit.ly/3t71nyg)
Casal Joves
Casal Joves

This is a short biography of the post author. Maecenas nec odio et ante tincidunt tempus donec vitae sapien ut libero venenatis faucibus nullam quis ante maecenas nec odio et ante tincidunt tempus donec.