Club de lectura Clàssics catalans


 Club de lectura Clàssics catalans

🗒 19 de novembre
⏱ a les 16h
📍 Biblioteca Torres de l’Aldea
Inscripcions al correu biblioteca@laldea.cat o a la mateixa biblioteca.





El Servei de Biblioteques de la Generalitat de Catalunya i Espais Escrits. Xarxa del Patrimoni Literari Català col·laboren per posar en relleu el valor de les obres de la literatura catalana i fer-les presents als clubs de lectura de les biblioteques públiques. La xarxa del patrimoni literari s'encarrega, a través dels seus socis, de dinamitzar, des del coneixement, la sessió del club de lectura que se'ls demana.

La valoració de les biblioteques molt positiva i ja és el setè any que es porta a terme el projecte. Les biblioteques públiques valoren, sobretot, la capacitat de comunicació i el gran coneixement de l’obra que tenen els diversos dinamitzadors que condueixen la sessió del club de lectura.

  Club de lectura Clàssics catalans 19 de novembre a les 16h Biblioteca Torres de l’Aldea Inscripcions al correu biblioteca@laldea.cat o ...

Xerrada del llibre Paisatge històric i canvi climàtic


Xerrada del llibre Paisatge històric i canvi climàtic, amb el Sr. Antoni Virgili de la Universitat Autònoma de Barcelona, parlarà una mica de totes les recerques que des de fa anys porten a terme al Baix Ebre, i en concret, d'algunes publicacions sobre l'Aldea.

🗓 divendres, 12 de novembre 2021
⏱ a les 19h
📍 Biblioteca Municipal de l'Aldea
Inscripcions al correu biblioteca@laldea.cat

Xerrada del llibre Paisatge històric i canvi climàtic, amb el Sr. Antoni Virgili de la Universitat Autònoma de Barcelona, parlarà una mica d...