Inauguració exposició "el procés a punta de BIC

El pròxim divendres dia 6 de desembre, inaugurarem l'exposició d'en Jordi Magrià, "el procés a punta de BIC", a la Biblioteca Municipal de l'Aldea, horari de visita 17h a 21h tots els dies, fins al 15 de desembre. En general, el bolígraf, és de difícil maneig com a instrument de dibuix, ja que no admet correccions com altres procediments. Al mateix temps la seva punta aguda i punxant exigeix un gran domini tant de les línies de contorn com de les trames que cobreixen les superfícies. Així, Jordi Magrià, ens mostrarà les seves obres d'art com a professional il.lustrador. Us esperem !!


El pròxim divendres dia 6 de desembre, inaugurarem l'exposició d'en Jordi Magrià, "el procés a punta de BIC", a la Biblio...

Exposició Violència masclista en la parella



#25N2019 Dia internacional per a l'eliminació de la violència envers les dones
D'uns anys ençà, les violències masclistes, i especialment les violències sexuals, s'han situat al centre de les notícies, les xarxes socials i, fins i tot, de les festes majors dels nostres pobles i ciutats. Aquestes violències contra les dones, tradicionalment invisibilitzades, han sigut exposades públicament per les seves supervivents per denunciar un sistema patriarcal que ens oprimeix, ens silencia i ens mata. S'ha posat en evidència que el problema no són els espais públics, els locals d'oci o les festes populars, perquè aquestes violències masclistes també les patim als nostres llocs de feina i a casa.
Enguany, des de la #regidoriadIgualtatlAldea volem posar ènfasi en les què hi ha, precisament en l’àmbit de la parella. L’exposició proposa un adonar-nos-en de creences i mites que relacionem amb l’amor romàntic i que amaguen violencia masclista. Però no es queda aquí, al mateix temps ens presenta la forma de desmuntar la creença… Tot un descubriment per a moltes dones i també homes.


# 25N2019  Dia internacional per a l'eliminació de la violència envers les dones D'uns anys ençà, les violències ...

Club de lectura

Aquest divendres 15 de novembre, club de lectura a la Biblioteca Municipal, a partir de les 15.30h, grup dinamitzat per Pilar Cabrera.

Aquest divendres 15 de novembre, club de lectura a la Biblioteca Municipal, a partir de les 15.30h, grup dinamitzat per Pilar Cabrera.

Presentació del llibre




Us esperem !! 

Us esperem !!