Passa al contingut principal
III Concurs Literari i Artístic 21 d'Abril
Aquest és el tercer any que es realitza el Concurs Literari i Artístic 21 d'Abril, organitzat per l'Ajuntament de l'Aldea, Regidoria de Cultura, i la Biblioteca Torres de L'Aldea i que seguirà en els propers anys.
En aquesta modalitat hi tenen cabuda quatre modalitats: prosa, poesia, pintura i com a novetat d'enguany la fotografia.
El jurat va estar format per: Antonio Toledo Avellanado, Neus Orti Llaveria, Loles Campos Tomàs, Fernando Rico Cataño i Josep Antoni Garcia Bel, tots ells graduats en arts aplicades i especialitat en tècniques i procediments murals, i com a dinamitzadora Lluïsa Benito.
De modalitat de prosa s'han presentat un total de 10 obres
Pel que fa la modalitat de poesia hem comptat amb 9 obres
Modalitat fotografia 1 obra
I per últim amb la modalitat de pintura s'han presentat un total d'11 artístes i 14 obres.
I de pintura categoria infantil: 69 dibuixos
La dotació total dels premis de les quatre modalitats ha sigut de 2500 euros dels quals 2000 euros han estat patrocinats pel Ajuntament de l'Aldea, 300 euros Caixa Tarragona i 200 euros La Caixa.
Premi en Prosa : La força de l'Amor de l'autor Ramón Gonzalez Reverter
Premi en Poesia: Des de la meva finestra de l'autora Anna Ralda Bas
Premi en Fotografia: Un passeig amb cotxe/ la nòria / El parc Gelat de l'autor Cristhian Perez Rodriguez
Premis en Pintura
1er Premi General : Gent al Mercat de l'autor Josep Mª Casals Campaño
2 on Premi General : Passeig pel poble de l'autor Ricard Terraza Llastarri
3 er: Premi General: L'Aldea N-340 de l'autor Josep Grau Riera
Premi Local: Pagès Sorracant una Garba de l'autor Juan Francisco Borràs Berges
I pel que fa a la categoria infantil de pintura els premis són els següents:
Per lliure GENT I POBLES de l'autora Mireia Salvadó Folguera
CEIP Mª GARCIA CABANES, GENT I POBLES de l'autora Melani Cugat

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

ÉS CANCEL.LEN TOTES LES ACTIVITATS DE LA BIBLIOTECA , FINS NOU AVÍS DISCULPEU LES MOLÈSTIES

NOVETATS

per a totes les edats Què fa el Mic? El que més li agrada al Mic és jugar sense parar. Aquest conte és ple d’idees que s’encomanen El drac sense foc Hi suten un cavaller i un drac que no sap treure foc pels queixals. Tierra El problema de buscar la verdad es encontrarla y no saber qué hacer con ella Akelarre Hem vingut per escriure la nostra història Paraula de jueu Després de l’èxit d’El pont dels jueus, una de les novel.les històriques més venudes en català El secreto de la casa del río Un relat apassionant i envolupant sobre com el passat pot irrompre amb força i canviar el present per sempre La dona tremolosa La història dels meus nervis Un llibre erudit, fascinant, que fa que la relació entre ment i cos ens sorprengui encara més. El vermell mola Per a les joves de aquest llibre et vol donar coratge i et vol animar a reflexionar . Amb quina finalitat. LLEGIR-LO Patria s'ha convertit en el major fenomen literari dels últims temps, superant el milió de lectors a Espanya #acció

PREMIATS VII CONCURS LITERARI I ARTÍSTIC 21 D'ABRIL

PREMI PROSA 1er premi, Miralls i aparadors, de Jesús Serrano Pons, Amposta PREMI POESIA 1er premi, Com Llaüts remuntant l'Ebre, d'Anna Ralda de la Sénia PREMI PINTURA GENERAL 1er premi, Traginers, obra de Pep Casals Campaño, Amposta PREMI PINTURA CATEGORIA JOVE 1er premi, Marc Farnós Gilabert, Tradicions i oficis antics 4rt. MªGªCabanes Observacions: Traçat original, frescor, pintura desenfadada i equilibrat. PREMI FOTOGRAFIA 1er premi, Records, de Pilar Cabrera Buj de l'Aldea