La biblioteca de l’Aldea ja disposa dels libres de la Setmana del llibre en Català

 


Des de la Regidoria d’Acció Cultural us informem que han arribat a la biblioteca municipal els llibres de la fira de la setmana del llibre en català .La presència de les biblioteques públiques a la Setmana és possible gràcies a la col·laboració entre el Departament de Cultura, que finança 90 biblioteques en el marc del programa de suport a les biblioteques públiques que impulsa el Servei de Biblioteques, la Diputació de Barcelona, a partir de l’aportació de la Gerència del Serveis de Biblioteques a 14 biblioteques i a un seguit de patrocinis privats, gràcies a la col·laboració de la Fundació Obra Social La Caixa,  Fundació Antigues Caixes Catalanes – BBVA (FACC-BBVA) i Transloan, a 6 biblioteques públiques més.

Els llibres estan a la vostra disposició, feu el vostre préstec o la vostra reserva. Per més informació podeu trucar al 977 45 19 61  o al correu biblioteca@laldea.cat.

Casal Joves
Casal Joves

This is a short biography of the post author. Maecenas nec odio et ante tincidunt tempus donec vitae sapien ut libero venenatis faucibus nullam quis ante maecenas nec odio et ante tincidunt tempus donec.