Exposició Violència masclista en la parella



#25N2019 Dia internacional per a l'eliminació de la violència envers les dones
D'uns anys ençà, les violències masclistes, i especialment les violències sexuals, s'han situat al centre de les notícies, les xarxes socials i, fins i tot, de les festes majors dels nostres pobles i ciutats. Aquestes violències contra les dones, tradicionalment invisibilitzades, han sigut exposades públicament per les seves supervivents per denunciar un sistema patriarcal que ens oprimeix, ens silencia i ens mata. S'ha posat en evidència que el problema no són els espais públics, els locals d'oci o les festes populars, perquè aquestes violències masclistes també les patim als nostres llocs de feina i a casa.
Enguany, des de la #regidoriadIgualtatlAldea volem posar ènfasi en les què hi ha, precisament en l’àmbit de la parella. L’exposició proposa un adonar-nos-en de creences i mites que relacionem amb l’amor romàntic i que amaguen violencia masclista. Però no es queda aquí, al mateix temps ens presenta la forma de desmuntar la creença… Tot un descubriment per a moltes dones i també homes.


Casal Joves
Casal Joves

This is a short biography of the post author. Maecenas nec odio et ante tincidunt tempus donec vitae sapien ut libero venenatis faucibus nullam quis ante maecenas nec odio et ante tincidunt tempus donec.